Followers

..

Follow by Email

Monday, 19 September 2011

Home Sweet Home Aiman..


syukur alhamdulillah..
aiman skunk da stay kat umah...bila kakak tengok aiman rase nak nanggis je..betapa happy nya aiman dah balik..tapi dalam hati ni...kadang-kadang rase terkilan sbb xleh dgar suara aiman...kakak rindu sgt nak tgok aiman kacau kakak macam dulu..





tapi...
walaupun aiman xboley keluarkan suara lagi..kakak,umi,bab and yang lain akan slalu bagi semangat kat aiman taw!!
tapi in kes..aiman cepat sangat sembuh...yela..dah boleh kenal orang..dah boleh telan air liur..dah boleh jalan sikit2 even kena papah..its okay..walau macam mana pun keadaan aiman selepas ni..kakak akan selalu jaga aiman,rawat aiman...kakak xp sambung belajar pun xpe..asalkan kakak boleh tebus kesalahan kakak dekat aiman taw..tu janji kakak..xkisah la ..kalau ade orang kata apa2 pun dekat aiman lepas ni..

kakak bangga dapat adek macam aiman..ramai taw orang cakap dekat kakak aiman baik,suka tolong orang..tapi kan aiman..dalam kebaikan aiman ade jugak orang yang ambil kesempatan...yela..xthu la toyol mane yang ambila duit simpanan aiman dalam wallet aiman time aiman duk kat hospital..kesian kat aiman kan..dah la motor kena curi..duit dalam wallet pun kena curi jugak..its okay sayang..Allah akan gantikan lebih banyak lagi okay??lagi pun bukan kaya pun orang tu ambil duit aiman..xberkat pun duit dia ambil tu..tuhan akan balas orang yang dizalimi ...yela aiman kumpul duit sekolah..senang2 je orang curi..idiot!!

kalau lah saya boleh gantikan tempat awak aiman..saya akan buat aiman..just 4 u brother..cepat sembuh ye sayang!!! i'll be protect you okay..till the end sayang..













2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...