Followers

..

Follow by Email

Wednesday, 11 January 2012

Miss You..


sayang...
saya rindu teramat sangat dekat awak taw!!.
rindulah..
time pagi-pagi..awak sentuh lengan saya..
dan cakap..
" kakak..hantar enna g skoloh..enna lewat dah nim!!"

rindulah..
time pagi-pagi..awak bangun mandi2..
dan cakap..
" kakak..tolong gosokkan baju skolah enna.."
bila saya siap gosokkan baju awak..
awak mesti sembur..
banyak-banyak...perfume saya dekat baju sekolah awak..

rindulah..
time pagi-pagi..awak siap dah berpakaian sekolah..
dan awak akan cakap..
" kakak..tolong ikatkan rambut enna .."

sayang...
kalau umie suruh beli barang dapur kat kedai runcit..
saya berat hati nak pergi...
sebab..kalau saya pergi kedai runcit..
saya terbayang-bayang je ..
awak tengah pilih snek yang awak nak...
dan letakkan snek yang awak pilih tu kat kaunter
dan saya bayar..
i miss u..
i really2 miss u...

kalau tengahari je...
saya rindu sangat nak tengok..
muka awak yang comot...
baju sekolah awak yang pagi nya putih..
sampai tengahari je mesti comot..
rambut awak yang dah tak terurus ikatannya..
awak mesti kena marah dekat saya..
sebab awak comot..
tapi...tu dulu..dan xkan terjadi lagi..

bila masuk waktu petang..
lepas bangun dari tidur..
awak akan buka komputer,,
dan online ..
awak akan buka web game online barbie..
kadang-kadang..
saya pun main jugak dengan awak..
mase tu awak duk atas riba saya..
dan tangan awak di mouse..
dan tangan saya di ats tangan awak..
rindunyerrr!!!

bila masuk waktu malam :(
saya rindu nak tengok 
awak prepare buku untuk belajar esok 
untuk masukkan dalam beg pink awak tu..
dan..
awak akan menanggis..
kalau....
buku yang awak nak belajar esok tu xde!..
dan 
awak akan cari buku tu sampailah..
buku tu jumpa!..

sayang..
saya rindu nak gosokkan kepala awak time tidur..
saya rindu nak cium kepala awak time tidur..
saya rindu nak peluk awak time tidur...
saya rindu nak selimutkan awak time awk tidur..
sedangkan awak xsuka berselimut bila tidur..

tapi..
xpela...walaupun awak dah xde..
masih terasa kehadiran awak sebenarnya..
bila saya kat luar..
saya rasekan awak duk kat rumah..
bila saya kat rumah..
saya rasekan awak duk dengan umi dgn bab..
bila saya xtdur dengan awak..
saya rasekan awak tdur dgn umi..

sayang..
sesungguhnya...kami amat merindui kamu..
tapi kami bersyukur...
kerna kami tahu..
tiada apa yang perlu kami bimbangkan..
kerna..
kamu merupakan insan terpilih
untuk menjadi
 ahli syurgaNYA...

i LOVE u..
i MISS u..
~ till the end ~








:  :  d  o  n  e  :  :


2 comments:

  1. bella..sabar la banyak2..saya pown sebak (demi allah) baca post nih ngn sebelum nih...kuatkan semangat bella... fatihah mengiringi..amin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...