Followers

..

Follow by Email

Friday, 25 November 2011

all about " wanita"


lembut wanita kerana senyumannya
cekal wanita kerana beraninya
patuh wanita kerana kesetiaannya
sabar wanita kerana imannya
kasih wanita kerana belaiannya
lemah wanita kerana air matanya
ikhlas wanita kerana simpatinya
pendam wanita kerana cemburunya
sayang wanita kerana sikap keibuannya
 
tanpa wanita disisi lelaki menjadi lemah
kerana wanita lelaki menjadi kalah..
dan kerana wanita juga boleh menjadi racun
dan juga penawar..



~ d o n e ~

She.....


  • Dia seorang yang sometimes buat aku rase menyampah sangat-sangat...
  • kalau bergaduh ..mesti die yang akan menang dan aku yang kalah
  • yang corfirmnya dia lebih pandai dari aku..(rase kerdil sgt)
  • kalau die balik rumah..xngepek memang xsah!!
  • dia seorang yang sangat keras kepala..sometimes la..
  • dia jugak seorang yang sangat2 boleh simpan rahsia aku!!
  • dia seorang gadis yang sangat manis..sbb??dia ade "tahik lalat kecik "di keningnya..
  • seorang yang sangat pembersih!!
  • bila die tidur..dia akan sapukan lotion di tapak kaki nya sebelum tidur..itu mmg habit die dari dlu..
  • dan dia seorang yang sangat menyayangi aku..walaupun dia tak pernah tunjuk!!huhu sama2 egola katakan ..malu nk tnjuk!
  • dia seorang yang akan bantah bila dia xsuka pilihan boyfriends aku..
  • dan DIA yang aku maksudkan adalah NOORFATIN BINTI YUNUS..the best of sister i ever have!!..kakak sayang kamoo even aku xpernah tunjuk kat mu jeput!!xminat lorh loving-loving nim..hehehe

~ love you ~


~ sayang kamoo ~




Monday, 14 November 2011

Bila Qistina Mula "BERGEWE"..


Setiap manusia mempunyai perasaan ingin menyayangi dan disayangi..
antara satu sama lain..
tanpa mengira peringkat umur..agama..n bangsa!!
ada yg pasangan nya yg tua dari pasangannya..
ada yang miskin dari pasangan nya...
ade jugak yg perhubungan yang xdirestui oleh orang tua,,


hehehehe..termasuk lah adek aku....
Nurul Mizan Qistina..


yang sudah mula pandai "bercinta monyet"....
gatai kan ???
katanya my hubby!!
alaaah!! budak kecik pom ade perasaan jugak...
tak salah kan kalo kecik2 pom dy nak "bergewang"!!
xsalah tu mmg la xsalah..tpi enna kan kecik lagi..
kecik2 pom da pandai menggatai...


but..that's not my point untuk post dlm blog aku nim..
just i wanna to say..
cinta xpernah mengenal bila ..kapan..dimana..n so on..
untuk bermula..
kadang-kadang  cinta yang xde tarikh tu 
"lagi sweet!!"
hehehe.....


tapi seronok jugak tgok budak-budak..
bermain cintan cintun!!



" nanti besar awak nak sekolah dekat mana..
saya ikut awaklah sebab nanti pindah tak boleh 
jumpa <3 ..saya sayang awak "


" boyfrind hakimie saya cinta ..saya janji 
saya akan menyayangi awak saya janji akan
soleh dan baik..mulai hari ini..
kita berbulan madu"


maklumat diri 

saya ada 7 orang adik beradik..
nama orang tua saya razimah..yunus..
salsabilla,qistina,fatin,aiman,farhan,
abang long,abang ngah...

"saya tetap lindungi awak"

tengok!!! budak kecik pom pandai berkata-kata..
aduhai qistina!!qistina....berat ungohh!!


~ d o n e ~







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...