Followers

..

Follow by Email

Saturday, 28 January 2012

Whats wrong with you girl??

apa masalah awak sebenarnya perempuan??
saya tak menyusul pun pasal awak..
tiba-tiba je
 awak terlebih caring nak menyusul pasal saya??
saya ok ke taK??
saya menyusahkan awak ke??
xpun kan??
so..
xpayah la nak tunjuk baik kat sini..
sebab xde sape pun nak tgok kebaikan awak tu..
yela..
saya tahu lah awak tu  bijak..
awak tu sopan..
awak tu baik..
kalau orang tgok awk mesti nak buat menantu..
jadi awak xperlulah nak metionkan sgt yang awk tu 
x HIPOKRIT!!
and satu lagi..
awak xperlulah nak metionkan sgt..
yg saya ni ex sape2 ea??
saya sedarlah diri saya..
awak xperlu nak susahkan diri awak untuk sedarkan sy..
sebab saya dah sedar pun hakikat tuh.
btw..
thanksla sgt sbb terlalu caring untuk tahu pasal sy..
saya amat HARGAInya ..
smile (^_^)

:  :  d  o  n  e  :  :

Wednesday, 11 January 2012

Miss You..


sayang...
saya rindu teramat sangat dekat awak taw!!.
rindulah..
time pagi-pagi..awak sentuh lengan saya..
dan cakap..
" kakak..hantar enna g skoloh..enna lewat dah nim!!"

rindulah..
time pagi-pagi..awak bangun mandi2..
dan cakap..
" kakak..tolong gosokkan baju skolah enna.."
bila saya siap gosokkan baju awak..
awak mesti sembur..
banyak-banyak...perfume saya dekat baju sekolah awak..

rindulah..
time pagi-pagi..awak siap dah berpakaian sekolah..
dan awak akan cakap..
" kakak..tolong ikatkan rambut enna .."

sayang...
kalau umie suruh beli barang dapur kat kedai runcit..
saya berat hati nak pergi...
sebab..kalau saya pergi kedai runcit..
saya terbayang-bayang je ..
awak tengah pilih snek yang awak nak...
dan letakkan snek yang awak pilih tu kat kaunter
dan saya bayar..
i miss u..
i really2 miss u...

kalau tengahari je...
saya rindu sangat nak tengok..
muka awak yang comot...
baju sekolah awak yang pagi nya putih..
sampai tengahari je mesti comot..
rambut awak yang dah tak terurus ikatannya..
awak mesti kena marah dekat saya..
sebab awak comot..
tapi...tu dulu..dan xkan terjadi lagi..

bila masuk waktu petang..
lepas bangun dari tidur..
awak akan buka komputer,,
dan online ..
awak akan buka web game online barbie..
kadang-kadang..
saya pun main jugak dengan awak..
mase tu awak duk atas riba saya..
dan tangan awak di mouse..
dan tangan saya di ats tangan awak..
rindunyerrr!!!

bila masuk waktu malam :(
saya rindu nak tengok 
awak prepare buku untuk belajar esok 
untuk masukkan dalam beg pink awak tu..
dan..
awak akan menanggis..
kalau....
buku yang awak nak belajar esok tu xde!..
dan 
awak akan cari buku tu sampailah..
buku tu jumpa!..

sayang..
saya rindu nak gosokkan kepala awak time tidur..
saya rindu nak cium kepala awak time tidur..
saya rindu nak peluk awak time tidur...
saya rindu nak selimutkan awak time awk tidur..
sedangkan awak xsuka berselimut bila tidur..

tapi..
xpela...walaupun awak dah xde..
masih terasa kehadiran awak sebenarnya..
bila saya kat luar..
saya rasekan awak duk kat rumah..
bila saya kat rumah..
saya rasekan awak duk dengan umi dgn bab..
bila saya xtdur dengan awak..
saya rasekan awak tdur dgn umi..

sayang..
sesungguhnya...kami amat merindui kamu..
tapi kami bersyukur...
kerna kami tahu..
tiada apa yang perlu kami bimbangkan..
kerna..
kamu merupakan insan terpilih
untuk menjadi
 ahli syurgaNYA...

i LOVE u..
i MISS u..
~ till the end ~








:  :  d  o  n  e  :  :


Friday, 6 January 2012

Sweet but Im Sorry...



First time skali..
saya nak ucap thanks a lot la dkat awk..
sbb susah2 je buat vdeo nim untuk saya
ntuk luahkan perasaan awak dekat saya...
it 's very awesome!!

Ianya satu tindakan yang berani ..
sebab awak memberanikan diri awk ..
untuk luahkan perasaan awak dekat saya..

saya tahu..
awak ikhlas mencintai saya..
awak tulus menyayangi saya..
but..
it'll never be happen between us..
saya rase..awak cukup 
faham apa yang sy explain 
dekat awak k..

saya bukan buat untuk diri saya...
saya buat untuk dan arwah adik saya..
saya sayang keluarga saya..
saya harap awak faham k??
lagi pun awak baru je knal saya kan??
xsampai sebulan pun..
saya harap kite terus berkawan..
and jadik team futsal yang terbaik!!

mungkin ada lagi gurl2 yang kat 
luar sana lebih memerlukan awak..
pesanan saya buat awak..
lepas nim..
kenali dulu isi hati someone tu dulu..
baru kita boleh mencintai 
seseorang tu..
carilah orang yang menyayangi kita..
bukan kita yang menyayangi orang tu..
yang boleh terima awak seadanya awak..
yang boleh tahan dengan sikap dan kerenah awak..
yang boleh tunggu awak seberapa lama yang boleh..
yang selalu ada disisi awak dalam susah dan senang..
yang boleh jaga awak ketika awak sakit..
yang boleh kita jadikan dia tempat kita bergantung..
yang boleh jaga family awak kemudian hari..
sungguh!!!
ianya xkan mengkecewakan awak k..
barulah hidup awak bahagia..









P/S : : thanks la sebab susah-susah je buat vdeo nim..
im appreciate that ..saya harap saya 
xmengecewakan awak...
jadikan pengalaman ini untk memantangkan awak k..
ingat pesanan saya..cari org menyayangi kita..
awak pasti akan bahagia..
trust me!!



:  :  d  o  n  e  :  :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...