Followers

..

Follow by Email

Tuesday, 28 February 2012

i love my people..



Dalam Entry Kali nim..
saya nak bagitahu yang saya bertuah sangat..
sebab dikurniakan orang sekeliling saya yang tulus 
dalam menyayangi saya..
Dikurniakan ibu yang manjakan saya..
Diberikan ayah untuk mengajar saya..
Diberikan adik beradik yang selalu bersatu dengan saya..
Diberikan kekasih yang tulus menerima saya seadanya saya..
Dikurniakan bapa dan mak saudara yang sayangkan saya
Diberikan kawan2 yang sentiasa ada dibelakang saya..
Dikala saya susah,senang mahupun sakit..
 Bertapa Bertuahnya jadi..
Nor Salsabilla binti Yunus ...


this my umie ..

~  Razimah Binti Abdul Rashid ~

:: UMIE yang menjaga saya dari sy kecil sampailah saya besar...
:: sya tak tahu kalau sy kawin nanti xduduk dgn umie..
yela dari kecik sampai skarang xpernah dduk jauh2..
:: sya tahu apa yang awak lakukan hanyalah nak yang terbaik 
untuk sya
:: You are My Everything UMIE !!



this my Bab ..
~ Yunus Bin Haron ~

::Kata orang Kasih ayah tiada penghujungnya..dan sya setuju 
dgn kata2 tuh..sebab walaupun bab malu nk cakap pasal syg2 nih..
tapi sy tahu dalam hatinya penuh dgn kasih syg...
:: Kakak Sayang kan BAB..





this is my All Lovely Uncel..


~ Zubaidillah Bin Haron ~
( Cik Dee )
:: Nim pak sedara sy yang tersyg!! 
:: Dia seorng yang sgt2 baik..


~ Ashaari Bin Haron ~
( Ayah Su )
:: Nim pak sedara sy yang bongsu..dia sgt nakal..
kira satu kepala la dgn anak2 sdara dia.
:: Kalau bab ada apa2 masalah..ayah su yang bab call dlu..
sebab ayah su je adek bradik bab yang paling dekat.. 


This is my All Lovely Auty...

Halajah Binti Lokman 
( Makcik Lijah )
:: Saya syaang mak sedara sy yang nim..sebab jaga dan sayang kami
macam anak dia sendiri..

Wan Azuraini ..
( Maksu Ra )
:: Maksu Ra Orang yang boleh buat saya share apa2 pun maslah..
::kalau dgn maksu ra saya xmalu nak share sbb dia sporting sgt!
Ada banyak lagi nak tunjuk pak sedara n mak sedara 
yang saya amat sayangkan mereka...
tapi xdapat nak detect..
huhuhu...
btw...

:: Ayah Teh ::
:: Ayah Ngah ::
:: Ayah Cik ::
:: Cik Lie ::
:: Cik Mah ::
:: Mak Su Za ::
:: Mak Teh ::
and so on..sabella sayang sgt korang..
sebab korang..
THE BEST !!

And  My Cousin Best the Best of  ..

is..
Izwa Baizura Zubaidillah...
 :: seorang yang cantik..
:: seorang yang manja..
:: Awak je dalam ramai2 spupu yang rapat dengan saya..
huhu Love You...

Dan yang Paling Penting..
kamu..

Nor Fatin Binti Yunus..
:: Adek Perempuan satu2nya yang saya ada ade..
yang terawal dan yang terakhir..
:: Seorang yang terlalu memedam rasa..
:: Whatever you are thinking about me..
im still LOVE YOU..
till the end...
kerna kamulah...
satu-satunya adek perempuan yang saya ada..
selepas 
NURUL MIZAN QISTINA..
only you..
(T_T)

Mohd Faiz Aiman Bin Yunus..
:: Adek lelaki saya yang selalu bergurau dgn sy..
tak kira lah sebelum atau selepas dia sakit..
::Peneman saya tidur dikala Qistina pergi 
meninggalkan kami..
::Saya nak mintak maaf sebab saya penyebab awak
tak dapat pergi sekolah lagi..
:: Tapi xpew!! kakak sentiasa doakn kesihatan aiman
akan beransur pulih..tggal skit je lagi kan syg!

Muhammad Farhan Affizuddin Yunus
:: Selepas Enna xde...farhan lah adek bgsu kami ada..
:: Saya selalu je marah dia...marah bukan nakal apa..
tapi..marah sebab makan banyak!
:: Kakak marah sbb nak adek2 kakak sume handsome2 taw!!
::Apa2 pun kakak sayang sume adek2 kakak!
( ^ _ ^ )

:: Yang ni abang2 yang saya ade..yang boleh menjadi wali kepada saya kelak...
:: Dia yang selalu hantarkan saya ke sekolah dlu2..
:: Yang selalu ejek2 saya...
:: Yang selalu pinjam duit saya..hahaha sometime jela..
:: Apa2 pun sayang abe ewan n abe amin..!!
so much taw!

Dan yang paling saya rindukan..
adalah arah adikku..
NURUL MIZAN QISTINA..
:: Walaupun enna xde disisi kakak..kakak nak enna tahu..
Enna ade dihati kakak sokmo k..
:: Kakak sayang kat Enna sampai bila2 sayang..
:: I'll always love you..
and miss you..


Dan kawan-kawan yang sentiasa ada dibelakang saya..
yang ada time kita gaduh..
time saya buat awak  merajuk..
time saya buat awak  rase terpinggir..
time saya buat awak rase xdihargai..
atau apa pun saya buat kat korang..
percayalah!..
saya xpernah lupakan sahabat2 saya..
sebab aku sayang kamu semua..

NURUL AIN BINTI RAZANI
:: Dia pendengar saya yang paling setia..
:: Dia sering menyokong apa2 pun keputusan yang saya buat..
:: Dia sering menjadi permehati yang baik..
:: dan Dia adalah my NURUL AIN..
buat selamanya..
:: Dan saya nak awak tahu ain..aku sentiasa sayang mum..
aku xkan tinggalkan mum..
:: Dan aku jugak xmo mu tinggalkan aku..
sebab aku sayangkan mu..
 I <3 You..

NOOR ANIS SHAMIMI MOHAMAD

:: Even saya baru kenal awak..tapi saya tahu awak baik sangat..
:: Walaupun luaran awak nampak ganass!! sangat..
tapi sebenarnya awak lembut..
:: Saya akan berjanji akan cuba untuk jaga persahabatan 
kita bina ..
:: Dan saya nak awak tahu..saya sayang awak anis..
:) <3 you taw!!

NIK NUR HUMAIRA NIK MUSTAPHA..

:: Nik ..even kita dah mula rengang..saya nak awak tahu dalam 
hati saya ..saya masih sayangkan awak k..
:: Saya terhutang budi dengan awak sebab jaga saya ketika sakit..
::Awak sentiasa ada ketika saya mmerlukan...
:: Dan awak sering masakkan saya kek kukus awak..
:: Dan saya nak awak tahu..
awak sahabat saya selamanya..

NURUL ATIKAH ..

:: Awak wei..awak asyik sibuk je dengan kerja awak kan??
setiap kali holiday..
mesti awak xdapat pergikan..
:: Tapi xpe yunk..im understand you..
awak kena cari duit untuk sara kehidupan awak..
::Saya nak awak tahu saya pun sayang awak sangat2..
kadang2 rase macam makin jauh plak..
:: sayang awk k!! 

Finally..YOU!!.
MUHAMMAD ZUL HELMI ZAKARIA..

:: Terima Kasih awak..sebab sabar melayan karenah saya..
:: Terima Kasih awak..sebab layan rajuk saya..
:: Terima Kasih awak..sebab layan kemarahan saya..
:: Terima Kasih awak..sebab sanggup menunggu saya..
:: Terima Kasih awak..sebab sentiasa cuba adakan apa 
je permintaan saya..
:: Terima Kasih awak..sebab menerima saya seadanya saya..
:: Terima Kasih awak..sebab sanggup menerima apa pun kenyataan
even kenyataan yang awak terima tu menyakitkan hati awak..
:: Terima Kasih awak..sebab jadikan saya insan yang palig penting 
dalam hidup awak..
:: Terima Kasih awak..sebab jadikan keluarga saya sebagai insan 
yang paling penting dalam hidup awak..
:: Berapa banyak pun saya TERIMA KASIH AWAK..
xcukup nak dibandingkan kasih sayang awak kepada saya..



:  :  d  o  n  e  :  :

3 comments:

  1. Napa kip nep gambar cik dee letak sini.. Hihi.. Tq kerana cik dee jadi yg TERsyg.. Klu Ter..maksud nya tak segaja..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...