Followers

..

Follow by Email

Wednesday, 14 December 2011

Wjy 6674 New Look..


waa!!!!
rindu sgtt kat u buruk!!
huhu..jap lagi..awak akan kelihatan cantik taw..
nanti xmalu la sgt kan kite kua dua nanti..
xdela org nak tgok2 kite dua law bhti kat trfic ligth kan..
hahaha..
dah 2 kali u  buruk  brubah kaler..
mula2 merah..2nd putih..n now kaler grey nk bru2 gtu..
thank abe iwe , bab , abe amin sbb suggest kaler nim..
lawa sgt bagi sy!!seyes xtipu..

btw,,thanks sgt kat bab..sbb dah byk sgt2  mlabur kat mycar..
rase kalau kerja maybe xboley nk modified krta tu mcm skunk..
cume satu je lagi xckup krta tu..
kalau boleh nak enjin GSR ke VR4 ke...huhu..
xnak bagi turbo pom xpela..pakai NA pom sy trime,,,
jangan risau..sy jnji sy xkn bwak laju2...
slow2 je sy bwak..kalau boleyla.
kalo xbley pom xpe..




~ gambar sblum cat ~

hehe xsabar nak naik u buruk!!


eee!!!muahhhh!!temkiu kat kwn bab sbb cat dgn smpurna!!






tapi ni xsiap sepenuhnya lagi..sbb enjin yang lama rosak head sbb hari tu banjir..
jadi ..kena cari enjin lain..harap2..bab tunaikan ya...
jap lagi kamu beertukar wajahla kan syg!!
huhu

~  d  o  n  e  ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...