Followers

..

Follow by Email

Wednesday, 21 December 2011

Let me explain...


Err..
cmner haa nak start..
hmm ni aku tuju kat some1 yang aku rase bslah sgt..
saya tahu ...awak kecewa dgn sy..
but saya mintak maaf k..
sumpah saya xde niat pom!!
saya thu..saya xptut pom buat awk mcm tu..
tapi awk yg start dlu..
saya buat mcm tu sbb saya rase awk xsyg sy..
awk ley kuar nga gurl lain..
at the same time sy ni mcm org bodoh duk 
call2 awak..
awk bley snang2 je kluar smbut bday ur gurl!!
tapi awak bgi alasan kat saya awk nk buat asgment..
sy rase diperbodohkan sgt2 time tu..
sbb tu sy buat awk mcm tu..
sbb sy fikir...awk xpernah fkir dan hargai..
kejujuran sy kat awk..
kalau awk yang xmulakan..
sy pun xkn mulakan k..
tapi tulah..just nak pbtulkan apa yg xbtul dlm fkiran awk..
sy bkn mduakan..
tapi..memberi apa yg awk dah beri kpda sy..
tu je,,


P/S : sy tahu..awk xplu pom explain sy nim..tapi sy rase awk plu thu..tu je..

(^_^) chill ok ~~


:  :  d  o  n  e  :  :


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...