Followers

..

Follow by Email

Sunday, 2 October 2011

hUmaiRa..




Nik Nur Humaira...
awak tau tak awak terlalu baik sangat untuk saya..
sometime..kalo saya fikir-fikir balik..saya nak balas
 kebaikan awak taburkan kat saya selama nie terlalu banyak..
rasanya tak terbalas oleh saya sebabny terlampau banyak
saya ni termakan budi dgn awk..

ingat dulu..
masa saya gadog besar dengan awak..
mase tu awak anta msg bukan-bukan kat saya..
n gtaw xmo jd kawan saya lagi..
saya fikir..time tu mmg jodoh saya dengan awak
da sampai setakat tu je..bila awak mintak nak jd 
best freinds saya balik..saya tolak..
yela..ego punyer pasal..lagi pun time tu saya terlampau 
kecik hati dengan awak..sampai awak anta msg mintak maaf
 pun saya xmo lagi..

tapi...
tak sangka lah pulak awak datang jenguk saya bila  dapat tahu 
saya xcedent..dari hari first saya kat hospital sampai la
 hari terakhir..awak ade disisi sy...awak jaga saya..rawat saya..
beri sokongan kat saya..mcm2lah lagi.,,kalo nak tulis dalam ni xhabis rasenya..
saya memang hargai awak n perngobanan awakbuat kat saya selama ini...T
api awak je selalu fikir saya xhargai awak..xsyg awak..
saya sayang nik..sy hargai saem2 saya..cuma sy xpandai nak tunjuk..kat aen.tikah,zetty,awak,
,saya sayang semua..xdop satu pun yang kurang..
yang boleh membeza2kan korang semua..jadi saya xmo la awak pikir
 yang bukan2 atas layanan saya kat awak..

tapi kiter ni "best freind " kew??
awak je yang tahu semua pasal saya..ktapi saya macam xthu pape pom pasal awak..
xbanyak sangt ya saya tahu pasal awak..adang-kadang rase terpinggir lah jugak ..
apa-apa pun untuk saem2 saya..
ain,tikah,zetty, n awak sendri nik..
saya memang xpandai nak tunjuk sayang saya kat kamu semua,,
tapi saya nak awk2 semua tahu yang saya memang sayang korang!!!
tiada beza pun..jadi..last sekali saya mintak..

tolong!! tolong!! tolong!! 
jangan serang saya dengan soalan2,fakta2, atau mitos2 yang xbtul okay??
kalau ada yang xpuas hati..apa2 pun tanya saya dulu..kiter slow talk..
sebab saya xmo kehilangan kawan2 saya..
anyway love you ain,tikah.zetty..n love u jugak nick..
sangat2!!

~ done ~
  





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...